Butt mesin kimpalan paip plastik aluminium
Butt mesin kimpalan paip plastik aluminium
Maklumat produk

Jentera Kaide salah satu pantat terkenal kimpalan aluminium plastik paip mesin pengeluar di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke punggung borong kimpalan pex al pex paip Mesin, ppr al ppr Mesin membuat paip, aluminium plastik paip Mesin, Mesin tiub plastik aluminium, aritmetik paip plastik yang membuat mesin pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Dalam kimpalan punggung Argon Arka Mesin termasuk di bawah talian: saluran paip paip Line, PE-AL-PE PEX-AL-PEX paip Line, saluran paip bandar PERTH-AL-bandar PERTH, PPR-AL-PPR.


Model talian

Extruder Model

L/D

Bidang pengeluaran

Kelajuan pengeluaran

Kuasa nominal

SJ-65

SJ-65/45/30

30/25/25:1

Ф16 - 32mm

20m/min

93KW

SJ-65

SJ-65/45/45

30/25/25:1

Ф16 - 63mm

20m/min

195KW


● Sistem kawalan

◎The barisan pengeluaran punggung kimpalan paip mengamalkan Siemens boleh program kawalan sistem antarabangsa dengan fungsi pintar ingatan; bukan sahaja beroperasi di talian seluruh serentak, tetapi juga sesuaikan dalam mesin bantuan secara berasingan.

◎ Ia juga dilengkapi dengan sebuah antara muka manusia-mesin dan sistem ICP Sentral, yang merupakan peringkat lanjutan Antarabangsa automasi.


● jenama terkenal pengimpal

◎ The Al paip dipaksa oleh argon punggung Arka kimpalan dengan sebuah flet kimpalan andamp jahitan; kualiti yang baik.

◎ pengimpal jenama terkenal dilengkapi. Kimpalan semasa secara automatik dikawal oleh kelajuan menarik, dilengkapi dengan meriam berganda untuk Tukar automatik serta-merta.

● paip aluminium yang meletakkan sistem

◎ saluran paip Al-plastik kimpalan punggung dilengkapi dengan paip Al kedudukan sistem, bagi memastikan kestabilan proses kimpalan.

◎ dirumus Al paip jarak-off Mesin memastikan ketepatan Al paip dan kualiti produk.


● Frekuensi tinggi induksi sistem Pemanasan

◎ aluminium paip plastik Mesin membuat mengamalkan satu Khas frekuensi tinggi induksi Pemanas sistem Al-plastik paip dengan penjimatan tenaga dan kecekapan yang tinggi.

◎ Ia juga memastikan kualiti pelekat paip. Kelajuan pengeluaran meningkat dalam 3 - 5 kali berbanding dengan Pemanas elektrik atau api Pemanas peranti;


Siasatan