Mesin bertindih PERT Al PERT paip
Mesin bertindih PERT Al PERT paip
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu daripada pert al pert pengeluar mesin paip terkenal bertindih di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Dialu-alukan untuk pert al pert saluran paip borong, ppr al pert paip mesin, Namakan pert paip Mesin, alu pert talian pengeluaran paip, pe al pe paip Mesin pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

AL PERT Line paip PERT ini, digunakan untuk menghasilkan 5 lapisan komposit aluminium-plastik paip, bahan PERT + pelekat bahan + aluminium bahan + bahan pelekat + bahan PERT. Paip jenis ini PERT AL PERT terutamanya digunakan untuk sistem pemanasan Floor, air menyampaikan panas, dan lain-lain.


Line Model

extruder Model

L / D

Skop Production

pengeluaran
kelajuan

Power nominal

SJ-45

SJ-45/45/30

30/25/25: 1

Ф16-32mm

12m / min

93KW

SJ-65

SJ- 65/65/30

33/33/25: 1

Ф16-63mm

12m / min

154KW


● Extruder cekap tinggi

◎ ini extruder cekap tinggi ini talian paip komposit Al-plastik khas bebas direka oleh syarikat KAIDE.

◎ Terdiri daripada:

Inner PERT Layer Extruder, Inner Glue Layer Extruer, Outer Layer PERT Extruder, Outer Layer Glue Extruder.


● ultrasonik pertindihan pengimpal

◎ Paip aluminium dibentuk oleh ultrasonik kimpalan bertindih. Ia menggunakan berkualiti tinggi dan terkenal pengimpal jenama, dengan walaupun kimpalan jahitan dan kualiti yang baik.

      

● paip aluminium membentuk acuan

◎ Teknologi ini telah terus dibangunkan berasaskan teknologi mesin pengeluaran asal.

◎ Paip aluminium membentuk acuan dan penyemperitan bersama acuan kepala die telah dioptimumkan dan dihasilkan oleh diimport tinggi tepat mesin CNC, yang telah banyak meningkat paip membentuk ketepatan dan kelajuan pengeluaran.


● Sistem kawalan PLC

Lima lapisan aluminium talian paip plastik mengamalkan asal Siemens generasi baru sistem kawalan PLC dengan skrin warna penuh, yang memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan operasi yang boleh dipercayai daripada barisan pengeluaran keseluruhan.

Alumminum Plastics paip machine.pdf


Siasatan