Bertindih Mesin PPR Al PPR paip
Bertindih Mesin PPR Al PPR paip
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu daripada ppr al ppr pengeluar mesin paip terkenal bertindih di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Dialu-alukan untuk ppr al ppr saluran paip borong, aluminium paip Mesin ppr, 5 lapisan PPR paip Mesin, ppr aluminium peralatan paip, ppr al ppr peralatan paip pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

AL PPR Line paip PPR ini, digunakan untuk menghasilkan 5 lapisan komposit aluminium-plastik paip, bahan PPR + bahan pelekat + aluminium bahan + bahan pelekat + bahan PPR. Paip jenis ini PPR AL PPR terutamanya digunakan untuk bekalan air panas, dengan suhu tinggi rintangan.


Line Model

extruder Model

L / D

Skop Production

pengeluaran
kelajuan

Power nominal

SJ-65

SJ- 65/65/30

33/33/25: 1

Ф20-63mm

12m / min

154KW


● Extruder cekap tinggi

◎ ini extruder cekap tinggi ini talian paip komposit Al-plastik khas bebas direka oleh syarikat KAIDE.

◎ Terdiri daripada:

Inner PPR Layer Extruder, Inner Glue Layer Extruer, Outer Layer PPR Extruder, Outer Layer Glue Extruder.


● paip aluminium membentuk acuan

◎ Teknologi ini telah terus dibangunkan berasaskan teknologi mesin pengeluaran asal.

◎ Paip aluminium membentuk acuan dan penyemperitan bersama acuan kepala die telah dioptimumkan dan dihasilkan oleh diimport tinggi tepat mesin CNC, yang telah banyak meningkat paip membentuk ketepatan dan kelajuan pengeluaran.


● Sistem kawalan PLC

Lima lapisan aluminium talian paip plastik mengamalkan asal Siemens generasi baru sistem kawalan PLC dengan skrin warna penuh, yang memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan operasi yang boleh dipercayai daripada barisan pengeluaran keseluruhan.


Alumminum Plastics paip machine.pdf


Siasatan