PE-AL-PE Gas paip penyemperitan talian
PE-AL-PE Gas paip penyemperitan talian
Maklumat produk

Kaide Machinery merupakan salah satu yang terkenal paip gas pengeluar penyemperitan pe-al-pe di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Dialu-alukan untuk borong pe-al-pe talian paip gas penyemperitan pada harga yang kompetitif dari kilang kami.


PE-AL-PE paip barisan pengeluaran Gas

Extruder cekap tinggi

Ini extruder cekap tinggi PE-AL-PE ini talian paip khas bebas direka oleh KAIDE company.It termasuk

○ Inner PE Layer Extruder,

Inner Glue Layer Extuer,

Outer Layer PE Extruder,

Outer Layer Glue Extruder


MesinUltrasonic Welding

Tiub aluminium telah dimeterai oleh kimpalan ultrasonik, yang mengamalkan tinggi pengimpal jenama yang terkenal, dengan walaupun dan kuat kimpalan jahitan.


paip aluminium membentuk acuan

Teknologi ini telah terus dibangunkan berasaskan teknologi mesin pengeluaran asal.

Paip aluminium membentuk acuan dan penyemperitan bersama acuan kepala die telah dioptimumkan dan dihasilkan oleh diimport tinggi tepat mesin CNC, yang telah banyak meningkat paip membentuk ketepatan dan kelajuan pengeluaran.

Sistem kawalan PLC

PE-AL-PE paip penyemperitan talian mengamalkan asal Siemens generasi baru sistem kawalan PLC dengan skrin warna penuh, yang memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan operasi yang boleh dipercayai daripada barisan pengeluaran keseluruhan.


Dikilangkan PE-AL-PE Gas Pipe

PE AL PE GAS PAIP adalah produk yang mengenakan dengan cepat dan dalam masa yang singkat. Ia akan menjadi bahan dengan penyertaan yang lebih dalam pembinaan sistem Gas.

  Sebab terletak pada:

    Penerimaan oleh Gas Distribution Syarikat

   Sebagai bahan, PAIP PE-AL-PE adalah lebih menjimatkan daripada tembaga, dan ia adalah hampir kos yang sama paip keluli tergalvani;

   Lebih mudah untuk memasang, keseluruhan sistem akan mengambil 1-2 jam untuk disiapkan, tidak perlu peralatan berat, pekerja pemasangan boleh belajar dengan cepat dan menjimatkan tenaga;


  fleksibiliti   paip mempunyai kelebihan NO kelengkapan diperlukan dalam setiap perubahan arah, mengelakkan kemungkinan kebocoran gas & menjimatkan kos.

  Masa hidup sekurangnya 50 tahun.


Mesin PE-AL-PE Gas Pipe (marketone@kai-de.com) .pdf
Siasatan