2 Lapisan Mesin Brown balik Drip Irrigation Pipe
2 Lapisan Mesin Brown balik Drip Irrigation Pipe
Maklumat produk

Kaide Machinery merupakan salah satu yang terkenal 2 lapisan coklat pusingan pengeluar mesin paip pengairan titisan di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Dialu-alukan untuk borong 2 lapisan coklat pusingan mesin paip pengairan titisan pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

2 Lapisan Brown balik Drip Irrigation Pipe terutamanya permohonan dalam sistem pengairan taman, kerana coklat mempunyai warna yang sama dengan tanah, tidak mempengaruhi pemandangan taman yang indah.


◎ Ini titisan mesin paip pengairan mengamalkan dua extruders untuk dua lapisan penyemperitan, dan dilengkapi dengan busut kepala die compoiste (produk berpaten).


◎ Ketebalan Lapisan luar adalah mengambil kira-kira 10% -15%, sangat nipis. Dan peratus tertentu bahan-bahan mentah recyced boleh dicampurkan ke dalam lapisan dalaman untuk menjimatkan kos.


◎ Sepcially direka dua lapisan die komposit pongsu kepala, berkualiti tinggi aloi keluli 40Cr.

Setiap ketebalan lapisan boleh diselaraskan secara bebas, tidak perlu untuk menghentikan mesin.◎ Pipe Diameter: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 16mm, 20mm sebagai customerized.

◎ paip Ketebalan: 0.5 m-1.2 mm

◎ Single Layer / 2 Lapisan pengeluaran paip

Lubang ◎ Punching: 2holes / 4holes / 6holes


Ingin tahu lebih lanjut? sila berasa bebas untuk menghubungi kami.

K AIDE Drip Irrigation Mesin paip (Round & Flat) .pdf


Siasatan