Mesin Drip Irrigation Pipe rata
Mesin Drip Irrigation Pipe rata
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu pengeluar mesin paip pengairan titisan rata yang terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke garisan pita pengairan pertanyaan titisan, titisan pengairan peralatan pita, rata pengairan titisan mesin hos, kilang tiub pengairan titisan rata, rata pengairan dripper barisan hos pada harga yang kompetitif dari KAIDE.

Ini rata pengairan titisan barisan pengeluaran pita terus dibangunkan dan dihasilkan, mengoptimumkan semua teknologi ribu kami kelajuan tinggi & komposit barisan pengeluaran paip, menyerap teknologi canggih peralatan tahap bertaraf dunia. Ia adalah pemimpin dengan kelajuan yang paling tinggi, automasi sepenuhnya, dan kestabilan cemerlang.


model

extruder

pengeluaran
kelajuan

dripper mengenal pasti
kelajuan

ketebalan pita
pelbagai

tebukan
kelajuan

nominal
Kuasa

KDDG-Ⅱ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.6mm

≤900pcs / min

120KW

KDDG-Ⅲ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.9mm

≤900pcs / min

125KW

KDDG-Ⅳ

SJ-60/36

180m / min

1000-1300pcs / min

0.15-1.2mm

≤900pcs / min

145KW

Sistem kawalan


◎ Advanced Siemens PCC sistem kawalan telah digunakan ke dalam ini titisan pita pengairan line.KAIDE Flat adalah satu-satunya manufactuere di China, yang telah berjaya mengamalkan sistem kawalan itu.

◎ fungsi Intelligent sistem ini, seperti keseluruhan garisan kawalan penyegerakan wihout sebarang penyelewengan. Satu sentuhan kelajuan bertambah atau berkurang kawalan, ketepatan yang tinggi kawalan suhu dan lain-lain, boleh memastikan operasi yang boleh dipercayai dan mudah barisan.


● Sistem Gravimeter

◎ tinggi sistem kawalan tepat paip berat per meter digunakan selaras pita pengairan titisan rata ini. Apa-apa peranti akan memberi makan bahan dengan tepat mengikut berat satu meter dan menukar kelajuan line; untuk mendapatkan kawalan berat gram tepat paip dihasilkan. Yang boleh memendekkan masa mula-up dan simpan bahan-bahan mentah.

● Sistem menyusun dripper

◎ Kebanyakan teknologi mengesan maju digunakan, seperti nano laser peranti mengenal pasti dan dripper anti-arah peranti menolak, memastikan drippers dalam pengeluaran adalah 100% berkelayakan.

◎ dripper Sorting Speed: 1100pcs / min


● mesin Haul-off & tebukan Mesin

◎ dua peringkat haul-off Mesin titisan mesin paip pengairan ini kawalan servo diterima pakai, dan kelajuan haul-off boleh serentak diselaraskan mengikut keperluan pengeluaran, dengan menarik, bunyi yang rendah stabil dan boleh dipercayai.

tebukan mesin

Ini titisan mesin paip pengairan dilengkapi dengan talian sistem mengesan buta-lubang, apabila sistem mengesan paip tidak-menumbuk, ia akan memotong paip secara automatik, sementara itu berubah dari kedudukan kerja coiling dan melaporkan keadaan paip sisa pada masa.


● Automatik penggulungan Mesin

◎ automatik yang berliku Mesin didorong oleh motor servo dan dikawal oleh sistem SIEMENS PLC.

◎ Pemakaian terabas servo dan sistem kawalan ketegangan dalam talian pita pengairan titisan rata ini, boleh memastikan keadaan segerak yang tinggi penggulungan kelajuan dan kelajuan talian, membuat gegelung lebar walaupun dan kemas.

◎ Semasa pengeluaran, winder boleh memotong paip dan menukar gulungan secara automatik mengikut panjang tetapan. Dan juga mencetak tag panjang setiap gegelung.


KAIDE Drip Irrigation Mesin paip (Round & Flat) .pdf


Siasatan