Pusingan Mesin Drip Irrigation Pipe
Pusingan Mesin Drip Irrigation Pipe
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu daripada pusingan pengeluar mesin paip pengairan titisan yang terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke pusingan peralatan borong pengairan titisan, titisan silinder saluran paip pengairan, pengairan titisan extruders paip, pengairan titisan tumbuhan paip, titisan pengairan jentera hos pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Pusingan titisan mesin paip pengairan, dibangunkan secara bebas oleh syarikat KAIDE, dengan kelajuan tertinggi yang tinggi dan stabil performance.Have telah dieksport ke pelbagai negara dan kawasan: Mesir, Iran, Arab Saudi, Morrocco, Cyprus, Mexico, Ukraine, Russia, Korea, lain-lain ...


Line Model

skru Diameter

L / D

Skop Production

Kelajuan pengeluaran

Power nominal

SJ-80

Ф80mm

33: 1

Ф8-20mm

60m / min

91KW

SJ-45

Ф45mm

30: 1

Ф8-20mm

20m / min

37KW


● dripper menyusun & menyampaikan sistem

pengairan titisan ini talian paip pakai peranti pemeriksaan empar untuk drippers pemeriksaan & urutan. Dengan kelebihan bawah ,:

◎ pemeriksaan berketepatan tinggi

◎ dripper 400pcs kelajuan mengenal pasti / min

yang memastikan bekalan dripper yang tepat semasa pengeluaran kelajuan tinggi.


Sistem tebukan

◎ Pusingan pengairan titisan talian paip pakai mod menumbuk mekanikal, secara automatik mengesan kelajuan pengeluaran paip dijamin ketepatan kedudukan menumbuk.

◎ 2 atau 4 atau 6 lubang tebukan

◎ kelajuan Punching: 400pcs / min


● kawalan segerak

Kawalan segerak direalisasikan dari makan dripper, pemeriksaan & urutan, menyampaikan & bertatahkan, haul-off, untuk menumbuk dan coiling, yang memastikan kawalan yang tepat dan stabil berjalan pengeluaran kelajuan tinggi.

Siasatan