5 Lapisan PERT / EVOH Mesin Paip
5 Lapisan PERT / EVOH Mesin Paip
Maklumat produk

Dengan beratus-ratus pengalaman pengeluaran dan penghasilan pengeluaran paip EVOH & PERT, kilang KAIDE mengeluarkan saluran paip PERT-EVOH-PERT yang panas, yang menjadi lebih popular di pasaran pemanasan lantai.
EVOH-PERT.jpg
5 lapisan lapisan PERT-EVOH-PERT yang dihasilkan:
1 Anti-oksigen, mencegah pertumbuhan mikroorganisma.
2 Kekonduksian haba yang sangat baik
3 Tidak perlu menyambung silang
4 mencairkan panas, mudah dipasang
图片 关键词
Ciri reka bentuk mesin:
1) Skru direka khas untuk extruder untuk PERT, EVOH, Glue untuk memastikan kesan pelastik yang terbaik, apabila kecekapan tinggi, penyemperitan yang stabil.
2) 5 lapisan multilayer kepala mati komposit Tiada garis kimpalan, permukaan paip dalaman licin, pelarut mencairkan pengedar yang optimum, untuk mengelakkan bahan yang terperangkap, mudah dipasang
3) Coiler paip dengan sensor ketegangan canggih, unit servo berkepelisan ketepatan tinggi, untuk memastikan paip melintas walaupun, kira-kira.
4) sistem kawalan PLC Advanced Siemens PLC, secara serentak mengawal keseluruhan talian, mudah dikendalikan dan beroperasi.
图片 关键词
Apa-apa faedah kepada 5 saluran PERT EVOH PERT talian paip, sila hubungi kami!


图片关键词


Kaide Machinery adalah salah satu pengeluar mesin paip pert / evoh terkenal di China, dan anda pasti mempunyai satu. Selamat datang ke 5 lapisan borong pert / mesin paip evoh dengan harga yang kompetitif dari kilang kami.
Siasatan