China Polyurethane Foaming Insulation Pipe Machine For Sale
China Polyurethane Foaming Insulation Pipe Machine For Sale
Maklumat produk

Barisan Pengeluaran Paip Penebat Polyurethane Foaming


Pengeluaran Paip Pemeliharaan Haba Poliuretana ini mengambil satu teknologi proses langkah, yang diteliti oleh pasukan R & D KAIDE, telah mengatasi pelbagai masalah. Garis ini adalah terutamanya untuk pengeluaran PE pemeliharaan haba paip, yang digunakan secara meluas dalam bidang minyak, bahan kimia, sistem pemanasan berpusat, kejuruteraan perbandaran, dan lain-lain.

  Extruder

Mesin pembuatan paip berbuih poliuretana ini mengguna pakai skru dan laras yang direka khas, dengan cekap yang tinggi, memastikan kelajuan talian yang stabil dan tinggi; Lapisan poliuretana yang tegar disuntik terus ke dalam ruang antara paip dalaman dan perlindungan luar HDPE, dengan mesin berbuih menggunakan plastik buih poliuretana, ia dikenali sebagai " paip dalam teknologi berbuih paip " .

  Ketua Die

Paip membuat mesin berbuih menggunakan kepala die komposit yang direka khas, yang memastikan kestabilan penyemperitan berkelajuan tinggi dan kualiti paip yang dihasilkan.


  Sistem PLC

  Barisan pengeluaran untuk membuat paip Salutan Polyurethane Foam menggunakan sistem kawalan Siemens PLC generasi baru.

Mengguna pakai sistem kawalan gelung tertutup Multi-point, memastikan pengendalian segerak kelajuan tinggi dan operasi yang boleh dipercayai.

Ia boleh menyedari fungsi kawalan jauh untuk pelanggan di luar negara.


  Kelebihan Paip Poliuretana

  Rangka panjang hayat paip, disebabkan oleh ciri-ciri bahan poliuretana, sebahagian besarnya mengurangkan kos pembaikan dan penyelenggaraan saluran paip air panas yang berubah.

Ketumpatan poliuretana tegar ialah 60kg / -80kg / , mengisi sepenuhnya jurang paip plastik dalaman dan lapisan perlindungan HDPE luaran, dengan kekuatan ikatan yang mencukupi, untuk membuat tiga lapisan ini: Pipa dalaman Plastik, Lapisan berbuih poliuretana , Pelindung lapisan luar HDPE, hartanahnya lebih baik daripada paip PO normal.

  Prestasi pemeliharaan pemanasan yang sangat baik, kehilangan terma hanya 5% daripada paip plastik biasa, yang dapat menjimatkan tenaga yang luas semasa permohonan.

Spesifikasi paip yang kerap digunakan

Spesifikasi

ID / OD (mm)

Pipa dalam (mm)

Pipa HDPE Luar (mm)

Poliuretana

Ketebalan mm)

50 * 75

50 (mm)

75 (mm)

12.5 (mm)

50 * 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13.5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23.5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17.5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)


Kaide Machinery adalah salah satu yang terkenal china polyurethane berbuih mesin penebat paip untuk dijual pengeluar di China, dan anda pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke borong china polyurethane berbuih mesin paip penebat untuk dijual pada harga yang kompetitif dari kilang kami.
Siasatan