PP Slient paip Mesin
PP Slient paip Mesin
Maklumat produk

Jentera Kaide salah satu terkenal PP slient paip mesin pengeluar di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke borong PP senyap paip Mesin, Bisukan talian paip PP PP tiub Mesin, PP paip extruders, peralatan paip PP pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Saluran paip saliran super senyap PP mengamalkan Khas direka bentuk tinggi cekap extruder bagi viscoelastic bunyi-menyerap PP penting, untuk memastikan penyemperitan itu cekap dan meningkatkan kehidupan Perkhidmatan extruder itu.


Model talian

ScrewDiameter

L/D

Bidang pengeluaran

ProductionSpeed

NominalPower

SJ-65

Ф65 / 50mm

33/33:1

Ф50 - 110mm

280kg/h

128KW

SJ-80

Ф80 / 65mm

33/33:1

Ф50 - 200mm

450kg/h

187KW


● bersama penyemperitan mati kepala

Ketua die laras penyemperitan bersama ◎Special yang direka ini barisan paip bisu PP adalah produk berpaten yang unik. Ia dengan cepat dapat memastikan walaupun komposit tiga lapisan plastik dan mendapat ketebalan yang sesuai, tidak perlu melaraskan kelajuan extruder.

● Buatan paip

Pengurangan bunyi bising ◎The paip ini adalah lebih baik daripada paip cast-iron, walaupun pasaran semasa menguasai UPVC saliran paip. Kolam air yang menitik bunyi bising adalah kurang daripada 45dB.

◎IT juga mempunyai kelebihan, seperti, rintangan yang tinggi kepada lenturan kekuatan lesu, suhu tinggi kecemaran rintangan, rintangan penuaan dan prestasi unik yang lain, berikutan

◎Being yang digunakan secara meluas di bangunan pejabat, sekolah, Hotel, bangunan kediaman bertingkat tinggi, hospital, rumah penjagaan, saliran air buangan suhu tinggi tempat spa dan mandian dan lain-lain.

● Sistem kawalan PLC

◎The PP drainpipe Kalis Bunyi yang membuat garisan mengamalkan generasi baru sistem kawalan komputer boleh atur cara Siemens PLC yang boleh memastikan kawalan segerak berkelajuan tinggi keseluruhan garisan dan andamp yang stabil; boleh dipercayai berjalan.

Siasatan