Dawai keluli PVC paip Mesin
Dawai keluli PVC paip Mesin
Maklumat produk

Jentera Kaide salah satu terkenal pvc wayar besi paip mesin pengeluar di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke borong Mesin tiub keluli pvc, talian paip pvc dengan harga yang kompetitif dari kilang kami.

PVC wayar keluli diperkukuh hos barisan pengeluaran adalah sesuai untuk menghasilkan PVC Lingkaran dawai keluli bertetulang hos, ia terdiri daripada satu extruder, dawai Lingkaran keluli yang membentuk unit penyejukan flume, unit jarak-off dan winder.Model talian

ExtruderModel

ProductionScope

ProductionSpeed

Output

Kuasa nominal

GR-63

SJ-65/25

Ф20 - 63mm

2-10m/min

90kg/h

55KW

GR-160

SJ-90/25

Ф75 - 160mm

2-6m/min

240kg/h

80KW


◎The PVC wayar keluli bertetulang hos mempunyai kelebihan daripada tekanan dan rintangan mengakis, tekanan negatif dan rintangan bend. Ia digunakan untuk menyampaikan bahan gas, cecair dan serbuk. Ia digunakan secara meluas dalam industri, pertanian, seni bina, air perparitan Pengairan dan debu Pemungut, dan lain-lain.

Barisan pengeluaran hos ◎PVC mengamalkan kelajuan tinggi dan extruder cekap, memastikan plasticizing kualiti dan output.

◎Special direka untuk dawai keluli yang berliku Mesin boleh mencapai kelajuan penggulungan yang tinggi, walaupun berliku ruang dan masa pengeluaran yang berterusan yang lebih lama.

◎Special direka untuk lapisan kepala die jenis boleh menghasilkan hos berkualiti tinggi dengan ketelusan yang tinggi, dan bahkan Kawat pengedaran.

Barisan pengeluaran hos ◎The mengamalkan unsur-unsur elektrik yang diimport untuk berjalan stabil dan boleh dipercayai.

Semua butang kawalan adalah Reka bentuk muka, mudah untuk operasi.

Siasatan