PA paip Mesin
PA paip Mesin
Maklumat produk

Jentera Kaide salah satu pengeluar Mesin paip PA terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke borong PA11 paip pengeluaran berikutnya, PA tiub Mesin, PA paip penyemperitan talian, PA EVOH kereta tiub Mesin, tiub PA yang membuat mesin pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Saluran paip nilon PA mengamalkan tinggi cekap PA extruder, struktur yang adalah khusus dibentuk selaras dengan prestasi bahan PA. Ia boleh extrude PA11, bahan nylon PA12 dengan kecekapan yang tinggi dan kestabilan.


Model talian

Diameter skru

L/D

ProductionScope

Kelajuan pengeluaran

NominalPower

SJPA-65

Ф65/45 / 30mm

28/28/25:1

Ф6 - 14mm

50m/min

199KW

SJPA-45

Ф45/45 / 30mm

28/28/25:1

Ф6 - 14mm

25m/min

101KW


● Gravimeter sistem

Tinggi tepat Gravimeter sistem kawalan digunakan cabang pengeluaran paip PA

◎IT digunakan untuk mengukur andamp; tepat dan pintar kawalan berat paip per meter dan penyemperitan dengan output, sedar kesabaran berat paip.

◎The penggunaan sistem ini boleh memendekkan masa start-up, meningkatkan kualiti paip dihasilkan dan menyimpan bahan mentah.

● Mati kepala

Kepala die penyemperitan bersama lapisan ◎multi dihasilkan dengan mesin-mesin CNC tepat yang tinggi.

◎High precision kawalan dan penyemperitan dicapai, memastikan setiap saiz lapisan paip komposit sepenuhnya bertemu keperluan kemudahan.

● Tinggi pengawalan yang tepat sistem

PA pelbagai lapisan paip adalah dengan Ikatan Komposit, dipercayai yang seragam dan cerah wajahnya.

● Sistem kawalan PLC

Generasi ◎New sistem kawalan Siemens PLC boleh atur cara komputer digunakan dalam paip PA ini membuat mesin, memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan stabil andamp; boleh dipercayai berjalan.

● Barisan pengeluaran siri:

◎Single lapisan saluran paip PA, tiga lapisan saluran paip aloi nilon Komposit, dan lima lapisan EVOH/PA oksigen halangan saluran paip Komposit.
Siasatan