PB paip Mesin
PB paip Mesin
Maklumat produk

Jentera Kaide salah satu pengeluar Mesin paip PB terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke talian paip air PB borong PB paip membuat mesin mesin untuk membuat PB paip, PB paip extruders pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Baris pengeluaran paip PB telah menerima pakai baru direka bentuk Bahagian Lima jenis skru yang khas untuk PB bahan pemprosesan, memastikan kelajuan tinggi pengeluaran paip PB.

Model talian

Diameter skru

L/D

ProductionScope

ProductionSpeed

NominalPower

SJ-80

Ф80mm

30:1

Ф20 - 32mm

18m/min

111KW

SJ-65

Ф65mm

33:1

Ф20 - 32mm

15m/min

74KW

Sistem ●Gravimeter

Tinggi tepat Gravimeter sistem kawalan digunakan dalam barisan pengeluaran paip PB ini.

◎IT digunakan untuk mengukur andamp; Pengiraan dan tepat kawalan permeter berat paip dan penyemperitan dengan output, sedar kesabaran berat paip.

◎The penggunaan sistem ini boleh memendekkan masa start-up, meningkatkan kualiti producedpipe dan menyimpan bahan mentah.

● Mati kepala

◎ Realize stabil penyemperitan paip PB tanpa mencairkan pam, KAIDE adalah syarikat yang pertama di China, yang menyelesaikan masalah ini.

◎ Permohonan ofspecial yang direka bentuk lingkaran tekanan-storan jenis mati kepala memastikan kelajuan tinggi dan tekanan berterusan penyemperitan.

Vakum Calibrators

◎ Patented vakum calibrators akan Khas direka jenis mandian air pelbagai sheet,

◎ Sedar walaupun dan berkesan penentukuran andamp; kesan-kesan penyejukan.


● Haul-off Mesin

Barisan pengeluaran paip The PB ◎ mengamalkan pelbagai Kumpulan roller yang mengambil tindakan mengunci tali pinggang jenis jarak-off Mesin, yang benar-benar mengelakkan paip regangan dan masalah kecacatan.

◎ kelajuan menarik adalah tinggi dan stabil, tanpa sebarang bergetar atau tergelincir masalah.

● Fungsi lain

◎Added beberapa Mesin Wang Bantuan baris pengeluaran paip PB boleh menghasilkan lapisan tiga atau lima lapisan paip EVOH/PB.

Siasatan