Kelajuan tinggi Mesin HDPE Paip
Kelajuan tinggi Mesin HDPE Paip
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu kelajuan tinggi pengeluar mesin paip HDPE yang terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Dialu-alukan untuk borong hasil yang tinggi saluran paip hdpe, mesin untuk membuat paip pe, peralatan paip output pe tinggi, penyemperitan talian tiub pe, pe peralatan tiub, 3 lapisan HDPE saluran paip pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Kelajuan tinggi talian paip HDPE mengamalkan direka khas cekap lima bahagian jenis skru tinggi dan laras, yang reka bentuk bebas syarikat kami, dengan hak harta intelek bebas sepenuhnya.


Line Model

skru Diameter

L / D

Kelajuan pengeluaran

Power nominal

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50m / min

155KW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

35m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15m / min

76KW


● Sistem Gravimeter

Tinggi tepat Systemof kawalan Gravimeter digunakan dalam HDPE barisan pengeluaran paip.

◎ Ia digunakan untuk mengukur & mengira dan kawalan tepat berat paip satu meter dan output penyemperitan, untuk merealisasikan kesabaran berat paip.

◎ Penggunaan sistem ini boleh memendekkan masa mula-up, meningkatkan kualiti paip yang dihasilkan, dan menyimpan bahan mentah.

● Die Head

◎ The direka khas lingkaran tekanan penyimpanan kepala die HDPE ini paip membuat mesin berkesan mengatasi turun naik serta-merta tekanan penyemperitan,

◎ Menyedari kelajuan tinggi dan tekanan berterusan penyemperitan bahan.


● Automatik Coiler

◎ automatik double kedudukan kerja paip coiler HDPE ini jentera paip boleh merealisasikan reel automatik berubah mengikut untuk menetapkan panjang, pemotongan automatik dan coiling.

◎ Menggunakan servo dikawal tinggi tepat peranti terabas dan kawalan ketegangan peranti.

◎ SIEMENS PLC kawalan bebas.


● Sistem Kawalan PLC Siemens

◎ Barisan pengeluaran untuk membuat paip HDPE mengamalkan sistem kawalan PLC generasi baru asal.

◎ Mengamalkan berbilang titik sistem kawalan gelung tertutup, memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan boleh dipercayai beroperasi.

Siasatan