Mesin lantai Pemanas PERT paip
Mesin lantai Pemanas PERT paip
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu pengeluar mesin paip pemanasan lantai pert terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Dialu-alukan untuk borong saluran paip pemanasan lantai, pemanasan lantai paip mesin, pert pemanasan lantai peralatan paip, lantai mesin pemanas tiub pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Kelajuan tinggi paip PE-RT talian mengamalkan direka khas cekap lima bahagian jenis skru tinggi dan laras, yang reka bentuk bebas syarikat kami, dengan hak harta intelek bebas sepenuhnya.


Line Model

skru Diameter

L / D

pengeluaran
kelajuan

Power nominal

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50m / min

155KW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

35m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15m / min

76KW

● Sistem Gravimeter


Tinggi tepat sistem kawalan Gravimeter untuk digunakan dalam PE-RT ini barisan pengeluaran paip.

◎ Ia digunakan untuk mengukur & mengira dan kawalan tepat berat paip satu meter dan output penyemperitan, untuk merealisasikan kesabaran berat paip.

◎ Penggunaan sistem ini boleh memendekkan masa mula-up, meningkatkan kualiti paip yang dihasilkan, dan menyimpan bahan mentah.


● kepala Die

◎ The direka khas lingkaran tekanan penyimpanan kepala die PE-RT paip membuat mesin ini berkesan mengatasi turun naik serta-merta tekanan penyemperitan,

◎ Menyedari kelajuan tinggi dan tekanan berterusan penyemperitan bahan.


● Automatik Coiler

Automatik double kedudukan kerja paip coiler ini PERT paip jentera boleh merealisasikan reel automatik berubah mengikut untuk menetapkan panjang, pemotongan automatik dan coiling.

◎ Menggunakan servo dikawal tinggi tepat peranti terabas dan kawalan ketegangan peranti.

◎ SIEMENS PLC kawalan bebas.


● Sistem kawalan Siemens PLC

◎ The barisan pengeluaran untuk membuat PERT paip mengamalkan sistem kawalan PLC generasi baru asal.

◎ Mengamalkan berbilang titik sistem kawalan gelung tertutup, memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan boleh dipercayai beroperasi.


● Fungsi Lain

◎ Ditambah beberapa mesin tambahan, yang PERT barisan pengeluaran paip boleh menghasilkan tiga lapisan atau lima lapisan paip EVOH / PERT.

Gambar PERT + PPR paip Production Line.pdf
 Siasatan