Mesin air PERT paip
Mesin air PERT paip
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu pengeluar paip Mesin pert air yang terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke panas saluran paip air borong, panas pert air peralatan paip, bekalan air paip extruders pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Kelajuan tinggi mesin paip PERT digunakan untuk menghasilkan bekalan air suhu tinggi paip rintangan PERT, ini paip fleksibel terutamanya applicated dalam pengangkutan air panas, sistem pemanasan lantai, dan lain-lain


Line Model

skru Diameter

L / D

pengeluaran
kelajuan

Power nominal

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50m / min

155KW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

35m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15m / min

76KW  

● Sistem Gravimeter

Tinggi tepat sistem kawalan Gravimeter untuk digunakan dalam PE-RT mesin paip penyemperitan ini.

◎ Ia digunakan untuk mengukur & mengira dan kawalan tepat berat paip satu meter dan output penyemperitan, untuk merealisasikan kesabaran berat paip.

◎ Penggunaan sistem ini boleh memendekkan masa mula-up, meningkatkan kualiti paip yang dihasilkan, dan menyimpan bahan mentah.

● kepala Die

◎ The direka khas lingkaran tekanan penyimpanan kepala die PE-RT paip membuat mesin ini berkesan mengatasi turun naik serta-merta tekanan penyemperitan,

◎ Menyedari kelajuan tinggi dan tekanan berterusan penyemperitan bahan.


Automatik Coiler

Automatik double kedudukan kerja paip coiler ini PERT paip jentera boleh merealisasikan reel automatik berubah mengikut untuk menetapkan panjang, pemotongan automatik dan coiling.

◎ Menggunakan servo dikawal tinggi tepat peranti terabas dan kawalan ketegangan peranti.

◎ SIEMENS PLC kawalan bebas.


● Sistem kawalan Siemens PLC

◎ The barisan pengeluaran untuk membuat PERT paip mengamalkan sistem kawalan PLC generasi baru asal.

◎ Mengamalkan berbilang titik sistem kawalan gelung tertutup, memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan boleh dipercayai beroperasi.


● Fungsi Lain

◎ Ditambah beberapa mesin tambahan, yang PERT barisan pengeluaran paip boleh menghasilkan tiga lapisan atau lima lapisan paip EVOH / PERT.


Siasatan