Mesin paip PEXB
Mesin paip PEXB
Maklumat produk

Kaide Machinery ialah salah satu pengeluar paip Mesin pexb terkenal di China, dan anda sudah pasti bernilai mempunyai satu. Selamat datang ke garisan pexb borong paip, membuat mesin paip pexb, mesin pengeluaran paip pexb, extruders paip pexb, tumbuh-tumbuhan tiub pexb pada harga yang kompetitif dari kilang kami.

Kelajuan tinggi PE-Xb paip extruder mengamalkan khas berstruktur silang tindak balas jenis skru, untuk merealisasikan kestabilan dan kualiti yang baik plasticizing penyemperitan kelajuan tinggi.


Line Model

ScrewDiameter

L / D

Skop Production

ProductionSpeed

NominalPower

SJ-80

ф80mm

30: 1

ф20-32mm

25m / min

115KW

SJ-65

ф65mm

30: 1

ф20-32mm

15m / min

72KW


Tekanan-Storage Reaction Die Head

◎ Khas direka tekanan penyimpanan tindak balas jenis kepala die PEX-b ini talian paip telah mengatasi orientasi tekanan rantaian molekul polimer semasa pemformatan paip.

◎ Menyedari penyemperitan tekanan berterusan paip. Kestabilan tekanan penyemperitan adalah syarat penting untuk pengeluaran kelajuan tinggi.

● Calibrators Vacuum

◎ calibrators vakum berpaten yang istimewa yang direka pelbagai lembaran jenis mandi air,

◎ Sedar penentukuran yang genap dan berkesan & kesan penyejukan.

Mesin Haul-off

◎ Mesin pex-b paip mengamalkan pelbagai kumpulan jenis roller pengapit tali pinggang haul-off Mesin, dengan kelajuan menarik tinggi & stabil

◎ sepenuhnya mengatasi getaran atau tergelincir masalah blok getah mesin jarak-off tradisional.

Sistem Kawalan PLC

◎ Mesin PEX-B paip membuat mengamalkan asal generasi baru diimport sistem kawalan PLC yang memastikan kelajuan tinggi kawalan segerak dan operasi dipercayai daripada barisan pengeluaran keseluruhan.Siasatan