Double Strand PPR Pipe Production Machine
Double Strand PPR Pipe Production Machine
Maklumat produk

Double Strand PPR Pipe Production Machine


Extruder berkelajuan tinggi pipa ppr dua strand ini mengamalkan skru dan sekeping jenis lima jenis kerangka yang direka khas yang tinggi, yang merupakan reka bentuk bebas syarikat kami dengan hak harta intelektual yang sepenuhnya bebas. Ini adalah syarat penting untuk memastikan kesan pelebaran & penyebaran pesat, dan menyedari pengeluaran laju yang tinggi.

双管线.jpg


Model Talian

Diameter skru

L / D

 

Skop Pengeluaran

 

Kelajuan Pengeluaran

 

Kuasa Nominal

 

KDSG-60

Ф 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

15m / min × 2

148 Kw

KDSS-60

Ф 60 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

25m / min × 2

188 Kw

KDSS-75

Ф 75 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

30m / min × 2

230 Kw● Mati Ketua

◎ Double strand paip penyemperitan die die acuan dibuat oleh mesin CNC yang diimport,

◎ Dengan peranti pengedaran keseimbangan tekanan, memastikan kawalan tepat paip dua penyemperitan dalam sebarang keadaan.


● Struktur Khas

Struktur paip dua strand secara khusus digunakan dalam tangki penentukuran vakum, mesin mengangkut dan mesin pemotong, dengan penampilan yang bagus dan reka bentuk saintifik, yang sangat mudah dikendalikan dan dikendalikan.


● Sistem Kawalan PLC

Mesin paip ppr dua kali ganda menggunakan sistem kawalan Siemens PLC yang asli.

Sistem kawalan gelung tertutup pelbagai titik, yang memastikan kawalan segerak kelajuan tinggi dan operasi yang boleh dipercayai dari keseluruhan barisan pengeluaran.Kaide Machinery adalah salah satu pengeluar mesin paip ppr dua helai yang terkenal di China, dan anda pasti mempunyai satu. Selamat datang di mesin penghantar paip pukal dua hujung borong pada harga yang kompetitif dari kilang kami.
Siasatan