Kawalan kualiti

Kawalan kualiti
Ketika memilih pembekal Mesin, bersebelahan dengan harga itu, satu lagi perkara paling penting yang anda perlu pertimbangkan ialah kualiti Mesin. Satu Mesin berkualiti layak pelaburan yang baik.
ENAM sebab mengapa jentera KAIDE lebih banyak lebih baik:
1) kuat R & D pasukan dengan teknologi canggih dan banyak pengalaman praktikal, terutamanya bagi laju paip mesin dan mesin pelbagai lapisan paip Komposit, dengan teknologi sokongan rakan kongsi Universiti Teknologi kimia Beijing Agung China.

2) semua bahagian-bahagian mekanikal yang direka bentuk dan dikilangkan oleh diri sendiri, diproses melalui Mesin CNC tepat yang tinggi, dan pekerja yang mengendalikan mesin ini, adalah kemahiran operasi diminta sekurang-kurangnya 3 tahun, untuk memastikan setiap bahagian adalah dalam ketat diselia dan dikawal.

Semua 3) keluli tahan karat yang dibeli dari China terkenal keluli Kumpulan. Bahagian luar-sumber, seperti unsur-unsur elektrik, adalah semua terpakai jenama antarabangsa, SIEMENS, ABB, INOEX, SCHNEIDER dan lain-lain.

4) baris ketat yang menjalankan ujian dilakukan sebelum penghantaran Mesin, memastikan Mesin anda boleh bekerja dengan sempurna seperti yang dijanjikan.

5) pemasangan di luar negara dan latihan dalam Perkhidmatan untuk menghapuskan kebimbangan anda tiada pengalaman operasi.

6) lebih baik Perkhidmatan selepas jualan untuk menyokong anda dengan panduan teknikal dan juga ganti. Semua lukisan teknikal telah disimpan sebagai Arkib dokumen, insures dan kebolehkesanan keluaran, untuk menjamin balasan yang cepat dan boleh dilaksanakan penyelesaian mengenai isu-isu setiap pelanggan berlaku lagi pengeluaran.